ODRŽANA JUBILARNA 20. IZLOŽBA "HISTRIA 2013"

ODRŽANA JUBILARNA 20. IZLOŽBA  "HISTRIA 2013"
Datum objave: 10.02.2013

HGK Županijska komora Sisak organizirala je nastup sisačko-moslavačkih gospodarstvenika na jubilarnoj 20. izložbi HISTRIA od 7. do 9. veljače 2013. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Organizator sajma bila je Županijska komora  Pula u suradnji s ostalim županijskim komorama. Na izložbi se predstavilo 200-tinjak domaćih izlagača.


Na zajedničkom izložbenom prostoru ŽK Sisak, između renomiranih izlagača predstavio se i TRADICIJSKI OBRT "VOJKOVIĆ" iz Novske sa svojim izložbenim eksponatima – ribarskim suvenirima, autentičnim replikama tradicijskih ribarskih alata Hrvatske Posavine te posebno uređenim izložbenim prostorom u pozadini štanda s fotografijama koje zorno prikazuju zabilježene ribarske trenutke iz tadašnjih vremena.

Prilikom svečanomg otvaranja sajma, prisutnima su se obratili Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK Županijske komore Pula, gradonačelnik Pule Boris Miletić, istarski župan Ivan Jakovčić, a izložbu je otvorila glavna tajnica HGK Martina Velnić Župić. Ispred HGK SMŽ, izložbi su prisustvavali predsjednik Boris Mesarić i tajnica Brankica Grd.

U vrhunskoj organizaciji domaćna izložba je bila vrlo zapažena, a posebno naši originalni domaći proizvodi i suveniri iz cijele Hrvatske. Osim izlagačko-prodajnog dijela u sklopu sajma održane su brojne prezentacije i predavanja.
 
>>> Galerija
 
   
         
   
         
   
         
   
         

>>> Link na Galeriju HISTRIA 2013